image
 |  2 13 Листопада 2019 | 14:12

«Українців перетворять у рабів-кріпаків», – Тягнибок про ринок землі

Під Верховною Радою представники націоналістичних сил вимагають не продавати українську землю.

Про це в ефірі “112 каналу” розповів лідер націоналістів Олег Тягнибок.

“Один із альтернативних проектів про ринок землі – це “свободівський” проект закону, котрий презентуватиме наша депутатка Оксана Савчук. Сьогодні ми, “свободівці” та фермери блокували вхід у Верховну Раду. Люди намагались пояснити депутатам, чому варто утриматись від подібного голосування. Проте у ВР є багато підземних ходів і депутати так проривались у Парламент. Дуже позитивно, що сьогодні відбулось блокування трибуни Ради і це призвело до перерви. “Слуга народу” не має достатньої кількості голосів, щоб відкрити цей “дикий” ринок землі, а інші партії під тиском вулиці відмовились за це голосувати. Я знаю, що під час перерви і президент втручався в обговорення, і депутати від “Слуги народу” намагались переконати інших прийняти позитивне рішення щодо ринку землі. Якщо побачите, що депутати, котрі декларували, що не голосуватимуть за ринок землі, проте віддали свій голос – знайте, торги виявились успішними. З часом ви побачите, що на високих посадах можуть з’явитися багато нових людей, котрі підтримали цей законопроект”, – сказав Тягнибок.

Тягнибок також додав, що багато мажоритарників від партії Зеленського не готові проголосувати за ринок землі, оскільки наткнуться на суспільну критику від своїх виборців.

“Більше двох третин українців не підтримує відкриття ринку землі. Ті, хто зараз при владі хочуть заробили, а тому запустили “тупий турборежим”. Вони зараз понаштамповують законів, а потім братимуться за голову. А тому – не потрібно поспішати. Ми можемо втратити Україну, а українців перетворять у рабів-кріпаків. І якщо вони у першому читанні ухвалять закон про ринок землі – треба тиснути далі”, – сказав Тягнибок.

Читайте також: Під Раду принесли труну з трупом свині і вінки (ФОТО, ВІДЕО)

Тягнибок наголосив, що зараз латифундисти за безцінь скуплять українську землю, а потім втридорога продадуть іноземцям.

“Землю скуплять китайці, росіяни та інші іноземці. А потім ми вже ніколи не зможемо її повернути у державну власність і це – загроза національній безпеці. Ми відстоюємо не просто інтереси українського селянина, а – національний суверенітет”, – наголосив Тягнибок.

При цьому лідер націоналістів, відповідаючи на питання, чому “Слуга народу” не ухвалила закону про референдуму, наголосив, що – це означає, що “при владі шулери”.

“Референдум потрібно провести, щоб дізнатись: потрібно чи ні, продавати українські землі. Зеленський зманіпулював, люди не зрозуміли, що він просто один із нюансів земельного дерибану хоче винести на розгляд під час референдуму. Звернення Зеленський робив для своїх депутатів, змушуючи їх голосувати за відкриття ринку Землі. Бо українська земля – це не шоу і не цирк. Влада повинна подорослішати. Бо те, що твориться у Парламенті – це глобальне позорище”, – сказав Тягнибок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити