image
 |  0 24 Березня 2019 | 21:11

Українцям треба перестати голосувати за менше зло, - Олег Тягнибок

Якщо українці хочуть змін в державі, їм пора відмовитися від згубного принципу голосувати за менше зло. Про це під час зустрічі з громадою міста Ковель заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Націоналіст наголосив, що біда українців в тому, що вони не обирають своїх кандидатів на виборах, а обирають менше зло і потім нарікають на погане життя.

«Біда в тому, що українці голосують за менше зло, а не за кращого кандидата. Вони не обирають свого, а підтримують нав'язаний їм вибір. Вірять у непрохідність одних і обирають тих кого в глибині душі зневажають. Якби у другому турі був Руслан Кошулинський, він би гарантовано переміг і став гідним президентом України. Це реально, просто треба не вірити маніпуляціям технологів, які служать олігархам», - додав він.

«Коли ви вболіваєте за футбольну збірну під час чемпіонатів світу чи Європи, то вболіваєте за свою збірну, а не за ту, яка вважається фаворитом. Якби українці підтримували тих, кого влада називає непрохідними, вони б ніколи не шкодували про свій вибір», - підкреслив Олег Тягнибок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити