image
 |  0 20 Березня 2018 | 09:04

«Укргазвидобування» презентувало новий паливний бренд «Shebel»

ПАТ «Укргазвидобування» 19 березня оголосило про ребрендинг торгової марки палив, яке виробляє Шебелинський ГПЗ.
Про це 19 березня 2018 року повідомляє сайт «enkorr.com.ua».
Ринку продукт під новою торговою маркою «Shebel» презентував комерційний директор компанії Сергій Федоренко.
Розробником бренду виступило рекламне агентство «Мічурін».
Нова торгова марка уособлює право наших клієнтів отримувати товари кращої якості, найкращої якості, - заявив топ-менеджер, додавши, що слоган нової ТМ - «Shebel, право на краще».

У коментарі «enkorr» Федоренко розповів, що на даний момент «Укргазвидобування» і столична мережа АЗС KLO уклали контракт з просування палив під новим брендом.
Наша домовленість передбачає повний перехід мережі KLO на продаж бензинів марок А-92 і А-95 UA на новий бренд. На всіх 60 станціях мережі буде розміщено фірмові лайтбокси Shebel, а також буде діяти спеціальна карткова програма, - розповів він.

Крім того, за його словами, «Укргазвидобування» веде переговори про партнерство і з іншими операторами ринку в великих містах України.
«Укргазвидобування» виробляє нафтопродукти на Шебелинському ГПЗ в Харківській області. Компанія першою почала реалізацію нафтопродуктів в режимі електронних аукціонів, а з 2016 р практикує торги в режимі диференціалів з оформленням терм-контрактів. Підвищити ефективність торгів дозволив перехід ГПЗ в 2015-2016 рр. на випуск бензинів і дизпалива за стандартом «Євро-5».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити