image
 |  0 20 Жовтня 2019 | 14:48

«Укроборонпром» звільнив директора Київського бронетанкового заводу

Причиною звільнення стало нестабільне фінансово-економічне становище заводу та загрози невиконання контрактів з державними замовниками.

Державний концерн “Укроборонпром” звільнив директора ДП "Київський бронетанковий завод" Вадима Шкавра. Про це у п'ятницю, 18 жовтня, повідомляє прес-служба концерну.

“Київське бронетанкове підприємство нині перебуває в нестабільному фінансово-економічному становищі та має загрози невиконання контрактів з державними замовниками. Такі результати управління підприємством є достатніми для прийняття відповідного рішення”, – пояснили причину звільнення Шкавра в Укроборонпромі.

Як зазначається, Концерн вже оголосив відбір на посаду керівника цього підприємства. Виконувачем обов’язків очільника ДП “Київський бронетанковий завод” призначено Синявського Володимира, який був заступником директора з виробництва.

ДП "Київський бронетанковий завод" спеціалізується на виробництві легкого бронетанкового озброєння, капітальному ремонті та модернізації бронетанкової, інженерної та бойової техніки, ракетно-артилерійського озброєння, виготовлення запасних частин для бронетанкового озброєння і техніки.

Як повідомлялося, очільник Генпрокуратури Руслан Рябошапка заявив про намір запровадити в Офісі генпрокурора спеціальний напрямок, який розслідуватиме розкрадання в Укроборонпромі, а також вибухи на військових складах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатка від «Слуги народу» вляпалась у скандал з наркотиками та хабарями

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити