image
 |  5 1 Жовтня 2022 | 23:31

"Укртелеком" у Луцьку здає в оренду 5-поверховий будинок разом з підвалом

"Укртелеком" у Луцьку хоче здати в оренду 5-поверховий будинок на проспекті Відродження 6 загальною корисною площею 764 кв метри.

Про це йде мова на сайті Prozorro.

Лот виставляється повторно. Дата проведення аукціону - 26 жовтня. Початкова ціна - 36475 гривень.

Мова йде про комплекс приміщень підвалу (221,00 кв.м) та 1-го поверху (543,20 кв.м) адмінбудівлі загальною площею 764,20 кв.м, що можуть бути використані під сервісний центр, торгівлю, спортивний клуб, школу, в частині - під виробництво, склад тощо (з врахуванням того, що над Укртелекомом є ще 4 поверхи житлового будинку).

Є необхідність облаштування орендарем окремих входів у підвал та на перших поверх зі сторони проїжджої частини. Крім того, є окремий вхід на перший поверх зі сторони внутрішнього двору. Будівля розташована поряд з пішохідною зоною та проїжджою частиною у «спальному» районі міста, ближче до околиці (в напрямку виїзду на м.Рівне).

Опалення в будівлі централізоване; водопостачання, водовідведення – централізовані. Також наявна земельна ділянка площею 0,0261 га.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити