image
 |  2 29 Червня 2019 | 14:13

«Укрзалізниця» продаватиме квитки за два місяці до відправлення

Квитки на найпопулярніші маршрути поїздів внутрішнього та міжнародного сполучення АТ "Укрзалізниця" з 8 липня 2019 року можна буде придбати за 60 діб до дати відправлення.

Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

"З 8 липня пасажири можуть купувати квитки на поїзди за 60 діб до дати їх відправлення. Ця послуга доступна для низки популярних поїздів внутрішнього та міжнародного сполучення й безпересадкові вагони", - йдеться у повідомленні.

Отже, квитки за 60 діб до відправлення поїзда можна буде придбати на всі поїзди категорії «Нічний експрес» (крім поїздів № 1/2 Івано-Франківськ — Костянтинівка, № 10/9 Київ — Маріуполь, № 20/19 Київ – Лисичанськ) та поїзди міжнародного сполучення з країнами Заходу формування АТ «Укрзалізниця».

Загалом продаж квитків за 60 діб відкриється на 21 поїзд внутрішнього та міжнародного сполучення та на деякі міжнародні безпересадкові вагони.

Читайте також: Стало відомо, коли українцям підвищать пенсії

В Укрзалізниці зазначають, що попередній продаж проїзних документів на всі інші поїзди відкриватиметься за 45 діб до дати відправлення, а на швидкісні поїзди Інтерсіті+ та Інтерсіті — за 30 діб до відправлення поїзда. Також попередній продаж квитків на поїзди, що курсують у напрямку Донецької та Луганської областей, теж здійснюватиметься за 30 діб до відправлення поїзда.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити