image
 |  4 21 Березня 2023 | 12:51

Уламки валялися на дорозі: у Луцьку трапилася аварія (ФОТО)

Нетверезий водій вчинив автопригоду в Луцьку. Це сталося вчора, близько 18-ї години, на перехресті вулиць Львівської та Потебні. На місце події прибули патрульні та з’ясували, що водій Renault, повертаючи ліворуч, не надав перевагу в русі автомобілю Mazda, який їхав прямо в зустрічному напрямку.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області, - пише ВолиньUA.

Унаслідок цього й відбулося зіткнення. На щастя, учасники події в ДТП не постраждали, тільки автівки отримали механічні пошкодження.

Під час спілкування з 67-річним кермувальником Renault поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Коли чоловік пройшов огляд за допомогою приладу Drager, результат становив 1,55 проміле.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, що перебувають у стані сп’яніння) КУпАП. Громадянина відсторонили від керування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку занедбані автівки займають паркомісця та стали прихистком для безхатьків (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити