image
 |  4 29 Серпня 2019 | 19:13

Улюбленої шаурми президента в меню немає: чим годують у ВР?

Сьомга та бутерброди з ікрою: Чим годують новообраних депутатів в їдальні Ради

Новообрані депутати Верховної Ради IX скликання в парламентській їдальні мають непоганий вибір для обідів. Так, обранців годують філе сьомги, бутербродами з лососевою ікрою та кебабами. Фотографії з меню у перший день Ради публікує 112.ua.

Пропонуємо вам також ознайомитися з цінами, які виросли у порівнянні з попередніми скликаннями. Наприклад, бутерброди з лососевою ікрою коштують 55 грн, філе сьомги - 174 грн 42 коп.

За борщ депутати платять 45 грн 67 коп., млинці з кабачків, адигейським сиром та сметаною - 47 грн 96 коп., філе хека - 73 грн 86 коп., корейка запечена з печерицями коштує 83 грн 06 коп., біфштекс з кабачками-гриль - 74 грн 86 коп., язик варений - 75 грн 03 коп.

Улюбленої шаурми президента в меню немає, проте можна купити люля-кебаб за 80 грн 45 коп.

 Меню їдальні Верховної Ради України в перший день роботи парламенту IX скликання, 29 серпня 2019 

Як повідомлялося, сьогодні новообрана Верховна Рада IX скликання зібралася на перше урочисте засідання. На урочисте засідання прибув президент України Володимир Зеленський. У Раді також були президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко та Петро Порошенко.

Андрій Парубій запросив новообраних народних депутатів до складення присяги і надав слово для її зачитування найстаршому народному депутатові - 78-річному Юлію Іоффе, обраному від партії "Опозиційна платформа — За життя". Після цього Парубій запросив депутатів скріпити присягу підписами під її текстом.

Далі нардепи Верховної Ради IX скликання склали присягу народного депутата.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити