image
 |  5 14 Серпня 2019 | 08:36

Юна лучанка - у фіналі «Чорноморських ігор»

У 9-річної лучанки Анни Ткач є мета, до якої вона впевнено прямує протягом чотирьох років.

Дівчинка мріє стати професійною музиканткою і співачкою, тому наполегливо займається з улюбленою тренеркою Інною Кириченко, - передає ІА "Волинські новини", - пише Волинь24.

Талановиту дитину в усьому підтримують батьки, особливо мама, яка є для доньки і продюсером, і модельєром, і критиком, і порадницею.

Старання Анни вже дають серйозні результати – цього літа дівчинка стала переможницею ХVIІ Всеукраїнського Благодійного Дитячого Фестивалю «Чорноморські Ігри». За призові місця у вокальному конкурсі змагалися 46 виконавців та вокальних груп, які пройшли до півфіналу за результатами двох відбіркових турів.

Перед нашою землячкою тепер відкриваються багато можливостей у вітчизняному шоу-бізнесі, адже вона обійшла сильних суперників з усіх областей України. Як розповідає мама дівчинки Марія Гредасова, вони пройшли наживо прослуховування у Києві, увійшли у сімку претендентів на участь у півфіналі у Скадовську. Потім Аня виборола місце у трійці найкращих співаків і потрапила у фінал Чорноморських ігор. Від організаторів переможниця отримала електросамокат.

Марія Гредасова наголошує, що Анну професійно підготувала Інна Кириченко. Тренерка має підхід до дитини, бачить її сильні і слабкі сторони. Під керівництвом Інни Кириченко юна співачка розвивається. Композиції для Анни обирають утрьох – дівчинка, мама і Інна.

– Дитина може мати талант, але неграмотно ним розпоряджатися. Наприклад, робити неправильні навантаження на голосовий апарат. Інна повірила в Аню, почула її, вони відразу знайшли спільну мову. На Чорноморські Ігри Інна поїхала з нами, щоб налаштувати нашу дівчинку, підтримати її. І в підсумку ми здобули перемогу! – каже Марія Гредасова.

Аня Ткач вже має досвід співпраці з зірковими тренерами. Вона виступала у Дніпрі на сольному концерті Олександра Пономарьова, адже співак запросив її у спільний вокальний тур як студентку його вокальної академії. Взагалі 2019 рік родина талановитої волинянки вважає мегафартовим. Адже Анна представляла Волинь у конкурсі «Яскраві діти України» і увійшла у фінал. Учасники творчих змагань тиждень жили і працювали у Пущі-Водиці, виступали наживо – під супровід оркестру.

Ну а які ж виступи без вдалих сценічних образів? Ексклюзивні костюми і сукні для Анни Ткач шиє луцька кравчиня із золотими руками і творчою фантазією Ірина Уматова. Вона починала «одягати» Аню в карнавальні костюми ще в дитсадку.

Марія Гредасова каже, що ніколи нічого не нав’язує доньці. Однак завжди готова заступитися за дитину, коли вона цього потребує. Вчить знаходити вихід зі складних ситуацій, досягати поставленої мети.

– Ми їздимо на конкурси, де у складі журі заслужені артисти, викладачі престижних музичних училищ, продюсери. Донька вже виступала на найбільших музичних майданчиках України. До речі, журі на Чорноморських іграх відзначили, що Аня хоч і маленька, але дуже наполеглива. Вона чітко знає, чого хоче, і працює на результат, – каже Марія Гредасова.

Творчий розвиток юної співачки влітає родині в копієчку. Однак батьки готові підтримувати доньчин талант, який визнали авторитетні фахівці.

Оксана Куцик

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучан кличуть на вечір пам'ять Кузьми Скрябіна

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити