image
 |  340 9 Серпня 2024 | 12:54

Юна волинянка - чемпіонка світу із змішаних єдиноборств

На чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА в Абу-Дабі серед дітей, юнаків та юніорів волинянка Поліна Ковирнова завоювала золоту медаль.

Про це інформує Суспільне, пише  "ВолиньUA".

За даними національної Федерації змішаних єдиноборств України, 7 серпня Поліна Ковирнова здобула абсолютну перемогу у ваговій категорії 52 кілограми серед юніорів 14-15 років.

Про досягнення спортсменки у соцмережах також повідомив тренер і батько Поліни Сергій Ковирнов. «Завдання виконано. В найбагатшій країні світу,піднято прапор України та звучить Гімн», – написав він.

У квітні 2024 року на чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів волинянка посіла перше місце у своїй категорії та вибороли золоту медаль.

Торік Поліна Ковирнова також отримала золоту нагороду на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА в Об’єднаних Арабських Еміратах. Тоді волинянка виступала у ваговій категорії 47 кілограмів.

В серпні 2022-го спортсменка стала дворазовою чемпіонкою світу з ММА. Раніше дівчина розповідала Суспільному, що з шести років її тренує батько Сергій Ковирнов. Також в змаганнях зі змішаних єдиноборств бере участь сестра Поліни Аліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парвіз Насібов виборов "срібло" у греко-римській боротьбі на Олімпіаді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити