image
 |  2 11 Серпня 2019 | 19:46

Юні нововолинці відпочивають в «Артеку» та «Молодій гвардії»

Із завершенням літнього сезону діти пільгових категорій продовжують отримувати оздоровчі послуги. Днями троє нововолинських школярів поїхали на відпочинок на VІІІ тематичну зміну до державного підприємства «Міжнародний дитячий центр «Артек»», а четверо - до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія». У цих закладах вони перебуватимуть упродовж трьох тижнів.

Про це інформує сайт міської ради. 

З початку року за рахунок коштів державного бюджету до «Артеку» та до «Молодої гвардії» направлено 23 дітей з Нововолинська, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Як повідомила начальник відділу у справах молоді та спорту Тетяна Супрунюк, триває підбір дітей, бажаючих оздоровитися в «Артеку» та «Молодій гвардії». До цих закладів насамперед направляються діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в антитерористичній операції; діти, один із батьків яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського протесту; діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; діти з інвалідністю; діти, які проживають у населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення; діти, взяті на облік службами у справах дітей як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйон субвенції у Нововолинську планують витратити на дитячі та спортивні майданчики

Головне фото - ілюстративне. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити