image
 |  142 19 Жовтня 2024 | 16:05

Юні волиняни перемогли на турнірі: стали найкращими серед 48 команд

У Вінниці відбувся масштабний представницький турнір «Utmost Cup», участь у якому взяли вихованці академії ФК «Волинь» вікової групи U-11.

 Про це повідомили на сторінці ФК «Волинь», пише ВолиньUA.

Юні волиняни, вихованці Романа Іваницького, на цій першості вибороли головний трофей, став найкращою командою серед 48 колективів.

На груповому етапі турніру волиняни обіграли столичну КДЮСШ «Переможець» (4:0), черкаський «ЛНЗ» (5:0) та дніпровський «АФК-Кривбас-2» (6:0). Такий результат вивів юних «хрестоносців» у плей-офф «Gold League» змагань.

Наступного дня футболісти «Волині» U-11 знову виграли усі матчі – у ФСК «Чернівці» (2:1), столичного «Динаміка» (5:0) та ДАФ із Дніпра (3:0). Уступивши в боротьбу за призи, лучини у чвертьфіналі здолали вінницьку КЗ ВО ДЮСШ «Нива» (4:0), а в півфіналі – дніпровський «АФК-Кривбас» (3:0).

У фіналі турніру юні волиняни знову зійшли з командою «ДАФ» (Дніпро) та здобули перемогу 1:0. Таким чином до Луцька приїхав головний трофей «Utmost Cup».

Також гравці «Волині» U-11 отримали індивідуальні відзнаки. Артем Пігозін названий найкращим гравцем команди. Артем Горощук став найкращим бомбардиром турніру, а Артема Гапонюка організатори визнали найкращим гравцем турніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий з Волині отримав відзнаку "Хрест пошани"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити