image
 |  14 9 Жовтня 2019 | 15:36

Управління Волинської поліції оголосили повторний тендер на ремонт за 9,6 мільйона

Волинська поліція планує здійснити ремонт першого поверху приміщення управління на суму більше 9 мільйонів гривень.

Про це «ВолиньUA» стало відомо із сайту «ProZorro».

Волинське обласне Генеральне управління національної поліції оголосили, 3 жовтня, повторний тендер на проведення ремонту першого поверху адміністративного приміщення №2, на вулиці Винниченка,11 в Луцьку. Тендерна пропозиція 9 мільйонів 592 тисяч гривень.

Капітальний ремонт першого поверху управління поліції в Луцьку планують завершити до 20 грудня 2021 року.

Попередньо торги, які були оголошені 4 вересня, не відбулися, як заявили у тендерному комітету – через технічні помилки.

Подали заявки на участь в тендері чотири фірми: Товариство з обмеженою відповідальністю “Еліт Білдінг Компані" (8 381 663 грн.), ТОВ "ОЛИЦЬКИЙ АГРОБУД" (8 381 664 грн.), ПрАТ "ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ №536" (8 760 508 грн.), Товариство з обмеженою відповідальністю "Атлант Плюс" (9 592 508 грн.).

Найнижчою виявилась пропозиція ПрАТ "ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ №536" - 8 760 508,36 грн.

Двом компаніям Товариство з обмеженою відповідальністю "Еліт Білдінг Компані" та ТОВ "ОЛИЦЬКИЙ АГРОБУД" – відхиляють пропозиції.

3 жовтня замовник скасовує торги, причиною називає:

«Відповідно п.1 ст.31 Закону України «Про публічні закупівлі», Замовник відміняє торги у разі наявності підстав, а саме неможливості усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель».

У протоколі засідання голова тендерного комітету ГУНП у Волинській області Наталія Пасічник повідомила, що в результаті механічної помилки в ході оприлюднення протоколу тендерного комітету №93 від. 01.10.2019 року у процедурі «Капітальний ремонт 1-го поверху адміністративного будинку №2 ГУНП у Волинській області на вулиці Винниченка,11 в м.Луцьку» чим помилково відхилено пропозицію учасника ТОВ "ОЛИЦЬКИЙ АГРОБУД".

Оскільки, із-за технічних неможливостей усунути порушення, Пасічник запропонувала відмінити відкриті торги.

У цьому її підтримав, заступник голови комітету Вячеслав Хімаков, який судячи з протоколу був відсутній. Таким чином слід припустити, що дані протоколи правоохоронці складають неуважно та в надії, що їх ніхто не перевіряє.

  

 

Нагадаємо, що минулого 2018 року, на ремонт будівлі Нацполіції у Луцьку витратили майже 759 тисяч гривень, йдеться про адміністративне приміщення вибухотехнічного відділу. Виконав ці роботи підряник ПП «Житлобуд-1».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити