image
 |  4 24 Вересня 2019 | 14:46

Юрій Поліщук очолюватиме аукціонну та конкурсну комісії Волинської облради

Аукціонну та конкурсну комісії Волинської обласної ради очолюватиме депутат облради від фракції ВО "Свобода" Юрій Поліщук.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області депутати рекомендували підтримати на сесії проєкти рішень Про внесення змін до рішення обласної ради від 07.09.2017 № 15/36 «Про створення конкурсної комісії обласної ради для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а також Про внесення змін до рішення обласної ради від 26.09.2018 № 21/20 «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області».

Питання пов'язані з кадровими змінами у керівництві обласної ради. Комісії повинен очолювати перший заступник голови обласної ради. Нагадаємо, на 24 сесії відбулася зміна першого заступника голови облради і ним став Юрій Поліщук.

Читайте також: Відомо, скільки нелегальних працівників виявили на Волині впродовж року

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити