image
 |  4 9 Березня 2021 | 21:00

Юрій Поліщук привітав випускників-магістрів Лесиного вишу (ФОТО)

В актовій залі головного корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулось урочисте вручення дипломів випускникам освітнього рівня "Магістр". Участь у святковому заході узяв перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук, ректорат університету, викладачі та випускники вишу, а також члени їх родин.

Про це інформують у пресслужбі Волинської обласної ради.

Ректор ВНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось зауважив, що карантинні обмеження значною мірою вплинули на звичний графік навчального процесу загалом та вручення дипломів випускниками-магістрам зокрема. За його словами, вперше церемонія вручення дипломів відбуватиметься у кілька етапів, аби уникнути великого скупчення людей. Цього дня свої заповітні дипломи магістрів отримали понад сотня випускників трьох факультетів ВНУ ім. Лесі Українки. Загалом цьогоріч дипломи магістрів отримають понад 900 випускників Лесиного вишу.

"Сьогодні дипломи за освітнім ступенем магістр отримають випускники факультету культури і мистецтв, факультету педагогічної освіти та соціальної роботи , а також навчально-наукового фізико-технологічного інституту, - розповів Анатолій Цьось. - У цей пам'ятний для вас день хочу побажати три речі, яких варто дотримуватись упродовж усього життя. Будьте активними, змінюйте себе і світ, ставте амбіційні цілі, а ще завжди займайтесь самоосвітою та розвивайтесь творчо".

Представник ВО "Свобода" Юрій Поліщук передав вітання керівництву університету та випускникам-магістрам від усього депутатського корпусу та від голови обласної ради Григорія Недопада.

"Нехай той диплом, який ви отримаєте сьогодні та увесь багаж знань, які ви здобули упродовж навчання у Лесиному виші, стануть для вас перепусткою у доросле життя та подальшу професійну діяльність. Бажаю кожному із вас знайти свій шлях, свою улюблену та високооплачувану роботу на теренах Волині чи України. І нехай усі ваші життєві та професійні досягнення творяться під мирним українським небом", - побажав перший заступник голови обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 207-ма річниця: У Луцьку вшанували пам’ять Кобзаря (ФОТО)

Кращі випускники вишу окрім дипломів магістра отримали також Подяки ректора ВНУ ім. Лесі Українки, які вручили Анатолій Цьось та Юрій Поліщук.

Святковий настрій усім присутнім на заході дарували вокалісти відомого волинського чоловічого квартету "Акорд".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити