image
 |  4 30 Червня 2021 | 18:38

Юрій Поліщук привітав випускників Волинського медичного інституту (ФОТО)

Перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук (фракція ВО "Свобода") привітав випускників, батьків та викладачів Волинського медичного інституту із випускним.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Волинська обласна рада.

Урочисте вручення дипломів відбулися 30 червня на території замку Любарта.

Виконувачка обов’язків ректора інституту Тетяна Пастрик привітала колишніх студентів із випуском та зазначила, що дипломи про освіту отримали 176 випускників.

«Хочу подякувати вам за те, що ви обрали інститут місцем для вашого професійного та духовного становлення, - звернулася до випускників Тетяна Пастрик. – Ваша професія – служіння людям. Пам’ятайте завжди бути добрими, пам’ятайте про те, що ми вас навчали і завжди вірте в себе».

Викладачі інституту зазначають, що після закінчення їхнього навчального закладу, студенти можуть працювати за фахом, або продовжувати навчання у вигляді ступеневої освіти.

Юрій Поліщук передав вітання випускникам від голови обласної ради Григорія Недопада та усього депутатського корпусу.

«Сьогодення нам підказує, що без медичних працівників ми не можемо обійтися, - зазначив перший заступник голови обласної ради. – Те, що обласна рада прийняла рішення про створення цього інституту означає лише одне: ми будемо докладати максимум зусиль щоб наповнити цей заклад відповідним змістом, розвиватимемо матеріально-технічну базу та працюватимемо над тим, аби наш Волинський медичний інститут зайняв серйозне місце серед усіх медичних закладів України».

Крім того, він нагородив почесною грамотою обласної ради виконувачку обов’язків ректора інституту Тетяну Пастрик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший заступник голови Волиньради у День Конституції підкорив Говерлу (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити