image
 |  337 5 Серпня 2024 | 11:22

Уродженка Закарпаття залізла в будинок на Волині і вкрала велосипед

Покарали уродженку Закарпаття, яка п’яною залізла в чужий будинок, а також крала речі. Жінці призначили 5,5 року ув’язнення.

Про це йдеться у вироку Локачинського районного суду, повідомляють Волинські новини, пише  "ВолиньUA".

Неодноразово засуджена Оксана Н., маючи непогашену судимість, знову попалася на злочинах. Так, 29 вересня 2023 року вона вкрала із літньої кухні велосипед та валізу, чим завдала потерпілому шкоди на суму 2524 гривні. Крадіжку здійснила на території домоволодіння, де тимчасово проживала без відома власника.

Крім того, 17 листопада 2023 року вдерлася в чужий будинок, щоб переночувати. Вона залізла через вікно, яке сама і розбила. Того ж дня її у нетверезому стані знайшли поліцейські.

Обвинувачена свою вину визнала, пояснивши, що без дозволу жила в будинках потерпілих по два дні. У той час зловживала алкогольними напоями, а велосипед і валізу викрала, щоб збути.

Про обвинувачену відомо, що вона є уродженкою Закарпатської області, не працює, востаннє вироком Локачинського райсуду в 2018 році засуджена на 4,5 року позбавлення волі, але звільнена на 9 місяців раніше.

Власник зниклих речей припустив, що жінка була в його літній кухні, однак сам не бачив її. Мав претензії майнового характеру, але не наполягав на суворому покаранні.

Інша потерпіла повідомила: обвинувачена неодноразово проникала в її будинок, де курила, пила і справляла фізичні потреби. З її слів, із приміщення зникла низка речей, втім не зверталася до поліції, адже підсудна обіцяла не вчиняти крадіжки. Просила покарати жінку згідно із законом.

Суд визнав Оксану Н. винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 162 та ч. 4 ст. 185 КК України. За сукупністю вироків їй призначили остаточне покарання – п’ять років і шість місяців ув’язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Волині горіла господарська споруда

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити