image
 |  5 8 Січня 2020 | 21:16

Уродженця Ковельщини, підозрюваного у подвійному вбивстві в Києві, суд заарештував без права внести заставу

Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання прокурорів та ухвалив заарештувати уродженця села Любитів Ковельського району, якого підозрюють у жорстокому вбивстві двох дівчат у Подільському районі столиці, без права внесення застави.

Про це повідомила прессекретар прокуратури Києва Надія Максимець у Facebook.

«Суд задовольнив клопотання прокурорів та заарештував підозрюваного у подвійному вбивстві на два місяці без визначення розміру застави», – повідомила вона.

Строк запобіжного заходу суд визначив до 5 березня 2020 року.

34-річного волинянина Сергія Ксьондзика правоохоронці затримали вранці 6 січня на залізничному вокзалі Одеси. Тіла вбитих дівчат, 16 та 19 років, знайшли в київській квартирі на балконі у шафі. Їхні трупи були зв'язані скотчем. 7 січня поліція провела слідчі дії в квартирі, де відбулося вбивство.

Як інформують "Волинські новини", згодом стало відомо, що Ксьондзик два роки тому у Львові (теж на Новий рік) намагався скоїти такий же злочин. Щоправда, тоді дві потерпілі вижили.

Одну з дівчат на новорічні свята він бив по голові, обличчю й грудях. А потім забрав у неї мобільний телефон вартістю 4,9 тис. грн.

Другу жертву пограбував за два тижні, перед цим теж жорстоко побивши: синцями були вкриті груди, спина, руки й ноги. Він відібрав у дівчини $300, фотоапарат вартістю 6 тис. грн і планшет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Любомльщині за вбивство співмешканки росіянину «світить» від семи до десяти років за гpатами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити