image
 |  11 11 Жовтня 2020 | 19:35

Ющенко-2.0: У «Слузі народу» заявили про «неминуче» об'єднання з ОПЗЖ (ВІДЕО)

Після місцевих виборів в Україні представники партій «Слуга народу» нібито об'єднаються з членами «Опозиційної платформи – За життя».

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Таку заяву зробив нардеп від «Слуги народу» Олександр Качура в інтерв'ю інформагентству «Єдність», опублікованому на YouTube у неділю, 11 жовтня.

Качура вважає, що об'єднання з ОПЗЖ «слугам» не уникнути: «Треба буде якусь конструкцію вибудовувати».

Також він вважає, що «конструктивна робота» у президентської політсили могла б скластися з «Батьківщиною», сумнівається щодо «Голосу» й категорично проти «співпраці» з «Європейською солідарністю».

Як писав OBOZREVATEL, 9 жовтня Качура заявив, що Україна зобов'язана домовлятися з Росією про закупівлю вакцини від коронавірусу, якщо буде доведено її ефективність. Низка українських політиків відреагувала на таку заяву, порадивши йому «просто замочити у воді постоли й додати глід за смаком».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пpодавав з Укpаїни, а не бізнес? FinCEN у Порошенка під час пpезидентства знайшла офшори та оборудки на $65 мільйонів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити