image
 |  4 21 Липня 2021 | 14:25

Усі кошти державної субвенції у Луцьку хочуть спрямувати на придбання житла для дітей-сиріт

Субвенцію державного бюджету хочуть спрямувати на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Таке рішення було ухвалене під час засідання виконкому Луцької міськради.

У Луцькій міськраді створена комісія з питань визначення напрямків та об'єктів, на які буде спрямовано у 2021 році субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Перше засідання комісії відбулось 16 липня 2021 року. Комісія прийняла рішення щодо спрямування субвенції з державного бюджету бюджету Луцької міської територіальної громади за напрямком виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Волині невідомі закидують сміттям ліс (ФОТО)

На засіданні комісії прийнято рішення про внесення пропозицій обласній комісії щодо виділення бюджету Луцької міської територіальної громади коштів для реалізації цього напрямку у сумі 33 258 381, 00 грн для забезпечення житлом усіх дітей та осіб, що перебувають на квартобліку, а також затверджений загальний список осіб даної категорії, які перебувають на квартобліку для отримання житла у позачерговому порядку, та списки осіб відповідно до віку для виплати грошової компенсації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити