image
 |  4 19 Грудня 2018 | 18:12

Усик очолив рейтинг боксерів із найбільшим фінансовим потенціалом

Forbes опублікував черговий щорічний прогноз Future Boxing Moneymakers.

У рейтингу названі боксери, які у майбутньому мають, на думку видання, найбільші шанси на значне зростання своїх гонорарів і наближення до лідерів професіонального боксу за цим показником. Перше місце у списку посів українець Олександр Усик, - повідомляє Klitschko-brothers.com.

"На думку укладачів рейтингу абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі нинішнього року значно збільшив свої гонорари, об'єднав усі пояси у своєму дивізіоні і увійшов до рейтингів кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Усик заробив близько 5 млн дол за участь в Суперсеріі і близько 4 млн фунтів за бій з Тоні Беллью. Майбутнє зростання його доходів, однак, пов'язане із суперважкою вагою, і якщо він зможе здобути титул в цій категорії, його доходи можуть наблизитися до доходів Ентоні Джошуа та Сауля Альвареса", - зазначається у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик назвав найбажаніших суперників

На другому місці у рейтингу перебуває 22-річний чемпіон світу у першій середній вазі з Мексики Хайме Мунгіа, який нещодавно підписав контракт з DAZN.

Його перехід у середню вагу виглядає досить очікуваним, а можливий титульний бій зі своїм зірковим співвітчизником Саулем Альваресом може принести десятки мільйонів доларів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити