image
 |  7 11 Травня 2020 | 21:03

Усик злякався виклику українця Грицая

Посібник російських пропагандистів Усик злякався виклику українського борця Богдана Грицая, він боїться виходити з ним на бій без правил. Нагадаю, напередодні Усик заявляв, що готовий бити українців де завгодно і коли завгодно.

Натомість він розповідає, що готовий битися з борцем на рингу за правилами боксу. Ну, а хто би сумнівався? Російські окупанти, як і їх посіпаки, такі, як Усік та Ломаченко, дуже не люблять, коли вони та їх супротивник - у рівних умовах, як пропонував Богдан Грицай. Вони сміливі тільки тоді, коли вся перевага на їхньому боці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виклик прийнято! Український борець викликав на бій Олександра Усика (ВІДЕО)

«Хочеш бій — ти кинув мені виклик і кинув у мене рукавичку [...] Я вибираю зброю: ринг, бокс. Мені не потрібні бої без правил, я живу за правилами, боксую за правилами», — почав петляти Усик.

Нагадаю, український борець Богдан Грицай - чемпіон України та бронзовий призер Чемпіонату Європи з боротьби, учасник Майдану, кинув виклик Усику після того, як він погрожував бити українців.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити