image
 |  4 13 Листопада 2020 | 22:47

Усиновлення дітей гомосексуалістами і тюрми для незгідних: Єврокомісія оприлюднила стратегію просування ЛГБТ

У четвер, 12 листопада, Європейська комісія оприлюднила «Стратегію ЛГБТКІ-рівності на 2020-2025 роки».

Про це повідомляє «Політична теологія».

З-поміж іншого 25-сторінковий документ містить декларацію намірів криміналізації у масштабах усього ЄС публічного неприйняття ЛГБТ-ідеології. Задля позначення такого неприйняття у документі використовується звичний термін «мова ненависті». З цією ініціативою Єврокомісія налаштована виступити в 2021 році.

«Першим важливим кроком Комісії у 2021 році буде представлення ініціативи щодо розширення переліку “злочинів загальносоюзного характеру” (EU crimes) відповідно до статті 83 (1) Договору про функціонування ЄС для охоплення злочинів на ґрунті ненависті та самої мови ненависті, в тому числі, спрямованих проти ЛГБТІК-людей», – йдеться у тексті стратегії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко – Зеленському: Чия би корова мукала, а Зеленського мовчала (ВІДЕО)

Відзначимо, що у згаданій статті Договору про функціонування ЄС говориться про «особливо тяжкі злочини, що мають транскордонний характер». До таких злочинів стаття зараховує, зокрема, тероризм, торгівлю людьми та наркоторгівлю. Відповідно до прагнень Єврокомісії поруч із цими злочинами має опинитися публічне визнання ненормальності гомосексуалізму та інших відхилень у сфері сексуальності та статевої ідентичності.

Окрім озвучення наміру криміналізувати дисидентство стосовно ЛГБТ-ідеології, у ЄК заявили, що до кінця поточного року спрямують до Європарламенту проект Закону про цифрові послуги, який передбачає посилення цензури в Інтернеті.

Також значна частина стратегії присвячена темі «шлюбів» осіб із сексуальними відхиленнями з акцентом на можливостті для утворених таким чином «сімей» мати дітей (шляхом усиновлення, сурогатного материнства тощо). Автори документу стурбовані, що не всі держави-члени ЄС запровадили подібні «шлюби», а це з-поміж іншого породжує правові колізії, коли батьківські права, визнані в одній країні, не визнаються в іншій.

У цьому контексті йдеться, що «2022 року Комісія запропонує горизонтальну законодавчу ініціативу на підтримку взаємного визнання батьківства між державами-членами».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатом міської ради від «Слуги народу» став кандидат, який набрав нуль голосів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити