image
 |  2 16 Жовтня 2019 | 15:28

Увесь в синцях і ледве дихав: на Рівненщині 19-річна мати побила сина і зачинила в гуртожитку (ВІДЕО)

На Рівненщині 19-річна мати зачинила у кімнаті соціального гуртожитку сина, якому нема й місяця, й зникла.

За кілька годин сусіди почули плач дитини і відчинили двері. Малюк був побитий і вже ледве дихав, йдеться в ТСН.

"Швидкою" в тяжкому стані Микитку доправили в реанімацію обласної лікарні, медики були шоковані не лише травмами, а й занедбаністю немовляти. 19-річна матір повернулася лише наступного дня – пояснила: у сестри захворіла дитина і вона пішла допомагати лікувати, а свою нібито й пальцем не чіпала. А травми у дитини, мовляв, від протягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія на ВолинІ: зять застрелив тещу

Згодом поліцейським вона уже заявила, що у неї був стрес від постійного дитячого крику і вона залишила маля та пішла на побачення.

У соцгуртожитку горе-матір прожила 4 доби, сказавши, що не має де жити з немовлям. Ще тоді у дитини помітили невеличкі синці. Це зафіксували медики, однак, що б'є саме мати – доказів не було. Згодом з'ясувалося, що у 19-річної жінки ще є старший 3-річний син, який у дитячому центрі.

Побитому Микитці зараз уже ліпше, хоча він потребує дообстеження, адже є підозра на перелом кісток черепа. Де його матір – невідомо, оскільки в гуртожитку вона більше не з'являється. Вирішується питання щодо відібрання цих дітей у матері та позбавлення її батьківських прав. Виявилося, що матір уже стоїть на обліку у соцслужб, тепер же їй загрожує тюремний строк до 5 років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити