image
 |  7 20 Травня 2020 | 12:24

В адміністрації Погуляйка «вибухнув» потужний скандал

Директори інтернатних установ Волинської області оприлюднили факти тиску та прямих натяків на вимагання коштів з боку новопризначеного директора департаменту соціальної політики Волинської ОДА Костянтина Нестеренка.

Про це йшла мова на брифінгу у пресцентрі Волинської облради.

Директори усіх інтернатних закладів Волині звернулися до облради з прохання захистити їх від тисків та свавілля директора департаменту соціальної політики Волинської ОДА.

Вони повідомили, що з самого початку роботи нового керівника зіткнулися з відвертими погрозами і тиском. Директор департаменту Костянтин Нестеренко вдавався до прямих натяків щодо необхідності ділитися з ним преміями, вказував, що заходити до нього в кабінет потрібно без засобів зв’язку. Також Нестеренко абсолютно не цікавиться умовами роботи інтернатів, але його дуже хвилює призначення премій, зарплат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погуляйко «поділив» Волинь між своїми заступниками: що кому дісталося?

Також Костянтин Нестеренко завалив інтернати вимогами постійно здавати документи інформаційного характеру, така «звітність» привела до того, що інтернати не мають часу на те, щоб сформувати тендерну документацію і здійснювати більш нагальну роботу.

Всього участь у брифінгу взяли 6 керівників інтернат-закладів Волинської області. Деякі з них наголосили, що їм довелося працювати уже з 7 керівниками департаменту і ще ніколи не виникало таких масштабних проблем, як цього разу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській ОДА відмінили нараду про обміління Світязя через журналістів: як це було? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити