image
 |  4 28 Червня 2022 | 21:28

В Авдіївці залишилося приблизно 10% населення, - волинський боєць «Легіону Свободи»

Волинський боєць «Легіону Свободи», майор МВС Максим Морозов розповів про ситуацію у прифронтовій Авдіївці.

«Вогняний вал продовжується, але на моїй ділянці фронту активна наступальна діяльність поки що не проводиться. Ворог перегруповується, робить якісь тактичні перестановки. Крім того, пару днів тому наші артилеристи вдало вдарили по ворожих складах БК. Відповідно, зараз надактивних дій не спостерігається», - зазначив Морозов.

На думку бійця, переломити ворожий вогняний вал в українських захисників зараз просто немає можливості.

«Наші хлопці б’ють ефективніше, точніше. В цьому наша перевага. А їхня – в кількості випущених БК. На жаль, саме наявність у ворога величезної кількості БК призводить до того, що ми в обороні також постійно втрачаємо своїх бійців. Наш «Легіон Свободи» несе втрати, що на Донеччині, що на Луганщині, що на Ізюмському напрямку», - констатував.

Ворог продовжує лютувати. За словами Морозова, в Авдіївці був спалений гуманітарний центр, облаштований на базі школи.

«Але місцеві волонтер нікуди не поділися. Вони продовжують видавати харчі, воду, засоби першої необхідності, збирати списки людей, які хочуть евакуюватися. В самому місті залишилося приблизно 10% населення. Евакуація відбувається постійно», - резюмував.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити