image
 |  5 19 Грудня 2022 | 21:44

В Австрії викрили російського шпигуна

У столиці Австрії, Відні, контррозвідка викрила російського шпигуна, який передавав засекречені дані до кремля, зокрема щодо повномасштабної війни в Україні. Він виявився сином російського дипломата.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Heute.

Як виявилось, 39-річний грек із російським корінням протягом кількох років шпигував на користь російської військової розвідки ГРУ на шкоду Австрії. Міністерство внутрішніх справ пізніше підтвердило викриття ймовірного агента російського диктатора володимира путіна.

Підозрюваний є сином колишнього співробітника російського ГРУ, який під час служби був дипломатом у Німеччині та Австрії.

Згідно зі звітом, 39-річний чоловік підтримував контакти з дипломатами та співробітниками розвідки різних країн і був у москві незадовго до та під час військового вторгнення в Україну російської армії. Правоохоронні органи наголошують, що підозрюваний використовувався як джерело інформації про зовнішню політику та політику безпеки Австрії, саме тому був доставлений до москви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна: повідомили обстановку на усіх напрямках

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити