image
 |  5 28 Грудня 2017 | 13:58

В автобусі «Харків-Щецин» виявили замаскованих 400 пачок цигарок

У автобусі, який слідував із України до Польщі, митники виявили облаштований сховок із партією цигарок.
Про це повідомляють у прес-службі Волинської митниці.
Волинські митники у пункті пропуску «Устилуг» оглядали рейсовий автобус сполученням «Харків-Щецин», що слідував із України до Республіки Польща.
У спеціально виготовленому сховищі транспортного засобу було виявлено приховані від митного контролю 400 пачок цигарок із марками акцизного податку України загальною вартістю 10 тисяч грн. Сховок громадянин України облаштував під туалетом і закрив люком зі сторони багажного відсіку у такий спосіб, що доступ до нього був можливий лише через демонтаж/монтаж відповідних складових. Тож виявити цигарки митникам вдалося лише за допомогою спеціальних технічних засобів.
На підставі статті 511 за порушення, передбачене частиною 1 статті 483 Митного Кодексу України, у водія тимчасово вилучено цигарки «LM» вартістю 10 тисяч гривень та автобус «VAN НООL» вартістю 621,8 тисячі гривень.
Санкція статті, за якою порушника притягнуть до відповідальності у суді, передбачає штраф у розмірі 100% вартості товару – предмета порушення, а також конфіскацію товару і транспортного засобу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити