image
 |  2 10 Червня 2021 | 18:58

В автомобілі лучанина виявили наркотики (ФОТО)

10 червня надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в одному з районів міста Луцька, працівниками поліції, під час патрулювання було зупинено автомобіль марки Опель Кадет зеленого кольору під керуванням 47-ми річного чоловіка. Під час огляду автомобіля на задньому сидінні виявлено заборонені в обігу речовини.

Про це інформує Луцьке районне управління поліції.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції, приїхавши за адресою, слідчим проведено огляд місця події під час якого вилучено дві пластикові трубки, лампочки з нашаруванням невідомої речовини в кількості дві штуки , полімерні пакет з кристалічною речовиною жовтого кольору.

Поліцейськими призначена експертиза «наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів», вилучене направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині масово здають у оренду приміщення комунальної власності (ФОТО)

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Поліцейські Луцького районного управління поліції, закликають громадськість долучитися до боротьби з цим негативним явищем та повідомляти про правопорушення пов’язані із наркотиками на спецлінію поліції «102».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити