image
 |  9 19 Січня 2022 | 23:31

В автомобілі волинського депутата виявили нелегальну деревину (ФОТО)

Поблизу села Поворськ Ковельського району працівники поліції зупинили транспортний засіб «Volkswagen LT» із нелегальною деревиною.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Віталій Базюк, який опублікував відео з місця події, що сталася вночі з 17 на 18 січня, - пише Ковель медіа.

За його словами, мікроавтобус належить депутату Маневицької селищної ради Смітюху Івану Вікторовичу (перший кандидат від політичної партії «Слуга народу»), директору ТОВ «Годе Трейд».

Під час перевірки водій не надав поліцейським жодних документів, які б підтвердили легальність походження деревини, та не зміг пояснити, звідки в нього цей ліс.

Вельмишановний депутате Смітюх Іван Вікторович, годі покривати свою та своєї сім’ї незаконну діяльність, адже ви представник громади і мені дуже соромно, що в нас є такі обранці від провладної партії – «Слуга народу»! Який Ви Слуга після цього? Питання риторичне!!! Даний автомобіль правоохоронці затримали та відправили на арештмайданчик м. Ковеля! Надіюсь, що правоохоронні органи встановлять коло причетних щодо даного правопорушення, а винні понесуть покарання, відповідно до Кримінального кодексу України! – зазначив Віталій Базюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дітей навчатимуть дистанційно: на Волині відкрили школу, яку ще не здали в експлуатацію (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити