image
 |  5 24 Лютого 2020 | 18:55

В автомобілі, який зупинили за порушення ПДР у столиці, знайшли арсенал зброї (ФОТО)

У Києві у водія, якого зупинили через порушення правил дорожнього руху, у авто виявили арсенал зброї.

Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП у місті Києві.

“До чергової частини Дарницького управління поліції від наряду патрульної поліції надійшло повідомлення про виявлення в автівці на вулиці Тростянецькій зброї та боєприпасів. На місце для документування події виїхала слідчо-оперативна група”, — сказано у повідомленні.

У поліції повідомили, що патрульні зупинили Peugeot 407 за порушення водієм правил дорожнього руху, а при огляді в багажнику автомобілю виявили пакет із предметами, схожими на зброю та боєприпаси.

“Ми встановили, що чоловіки перевозили в автівці автоматичний пістолет-кулемет "Скорпіон Z-16“ із магазином та набоями до нього, револьвер "Флобер“ із патронами та малокаліберну гвинтівку з патронами до неї. Виявлене ми вилучили та направили на експертизу”, — додається у повідомленні.

Власників арсеналу затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися мешканці Дніпропетровщини — 25-річний чоловік, а також подружжя 30-ти та 33-х років.

Розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

УНН нагадує, що в Києві під час обшуку у викрадача іномарки слідчі виявили арсенал зброї та боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку спіймали порушника: штраф отримав чоловік, який не є власником авто (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити