image
 |  2 23 Липня 2019 | 16:03

В екології розповідають, що «Луцькводоканал» не причетний до смороду в обласному цетрі

У Луцькраді екологи розповідають, що КП «Луцькводоканал» не причетний до смороду в обласному цетрі

Про це стало відомо у вівторок, 23 липня, на оперативній нараді Луцькради, - пише "Волинь24".

Зокрема, начальниця відділу екології Оксана Тарабанюк розповіла, що з метою перевірки можливого негативного впливу на стан забруднення атмосферного повітря від об’єктів КП «Луцькводоканал» провели дослідження якості атмосферного повітря.

Перевіряли каналізаційні очисні споруди у селі Липляни на межі санітарно-захисної зони мулових майданчиків, у селі Милуші, вул. Надстирна, 3 – це 800 метрів від очисних споруд, на вулиці Санаторній, 23. Також перевірка була на найбільших каналізаційно-захисних станціях №2 на вулиці Набережній, 8а; КНС №5 на вулиці Карпенка-Карого, 1а на відстані 20 метрів, що є межею санітарно-захисної зони.

Читайте також: У Луцьку посеред ночі зловмисника спіймали «на гарячому» (ФОТО, ВІДЕО)

«Висновок санітарного лікаря: перевищень досліджуваних речовин в атмосферному повітрі не виявлено. Виявлені концентрації у визначених місцях відповідають нормативним значенням у відповідності до вимог «Гранично-допустимі концентрації хімічних та біологічних речовин в атмосферному повітрі населених місці», – сказала Тарабанюк.

Вона додала, що триває щоденний моніторинг на межах КП «Луцькводоканал» наявності нетипових речовин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити