image
 |  9 10 Листопада 2021 | 23:31

В екс-директора «Цуманської пущі» уже рік відсуджують гроші

На Волині в колишнього директора "Цуманської пущі" Ігоря Квача Міністерство захисту довкілля хоче відсудити 259 тисяч гривень. Судова тяганина триває вже рік.

Іронія долі полягає в тому, що ці гроші "Цуманська пуща" заплатила працівнику, якого Квач незаконно звільнив.

Ідеться про Віталія Жабчука, який роками судився через своє звільнення з дирекцією "Цуманської пущі". Про судові баталії поміж Квачем і Жабчуком неодноразово писали у пресі. А вже тепер і сам Квач опинився в лавах звільнених. І на суди ходить, як на роботу. Бо ж Міністрество захисту довкіля хоче відсудити в ексдиректора нацпарку суму компенсації, яку заплатила Жабчуку "Цуманська пуща".

Ківерцівський суд присудив виплату – 50 тисяч гривень. Проте позивачів це не задовольнило, і тепер Міндовкілля в апеляційному порядку просить стягнути з Ігоря Квача 259 тисяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попри вимоги, не у всіх школах на Волині облаштовані внутрішні вбиральні

«Судом першої інстанції не наведено, чому саме таку суму було обрано, з огляду на ті мотиви, на які він посилався, – каже представник Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів Володимир Забур’янов. – Цю цифру взяли з повітря. Вважаємо, що рішення суду першої інстанції є частково незаконним, внаслідок чого просимо його змінити, задовольнивши позовні вимоги в повному обсязі».

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити