image
 |  2 27 Листопада 2020 | 08:48

В години пік у центрі Луцька — великі скупчення людей (ФОТО)

Через карантинні обмеження на проїзд у громадському транспорті в години пік у центрі Луцька — величезні скупчення людей, зокрема — на зупинках тролейбусів та маршрутних таксі. 

Репортеру ВолиньUA в години пік вдалося зафіксувати великі скупчення лучан на зупинці громадського транспорту поблизу Центрального універмагу та біля готелю "Україна".

Причиною є карантинні обмеження у зв'язку з пандемією COVID-19, через які громадський транспорт забирає на зупинках лише ту кількість пасажирів, яка відповідає кількості посадкових місць. Після того, як водіїв маршруток і тролейбусів, які не дотримувалися цієї норми, почали нещадно штрафувати, — вони стали ревно слідкувати за тим, аби "зайвих" пасажирів у салонах не було. Якщо їх заходить понад норму — водії не починають руху транспорту доти, доки "зайві" пасажири не вийдуть із салону.

Такмий стан справ викликає хвилю обурення та невдоволення в пасажирів, які в години пік невиправдано довго простоюють на зупинках, пропускаючи по декілька переповнених маршруток чи тролейбусів.

Подібна ситуація в години пік, до слова, — не лише в центральній частині міста, а й у багатьох інших багатолюдних мікрорайонах міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф, квіти і депутатські значки: 53 тисячі 60 гривень коштує проведення першої сесії Луцькради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити