image
 |  0 9 Квітня 2020 | 12:50

В Херсонській області 17 людей втекли з центру обсервації

В Херсонській області 17 громадян, які повернулися з тимчасово окупованого Криму, самовільно покинули центр обсервації.

Правоохоронці склали відносно цих осіб адміністративні протоколи про порушення правил карантину. Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

Як зазначається, через пункт в'їзду-виїзду "Каланчак" з тимчасово окупованої території АР Крим на Херсонщину прибуло 20 осіб, яких помістили в центр обсервації в Каланчацькому районі.

"Після проведення медичного обстеження 17 осіб, серед яких 2 дітей, категорично відмовилися проходити обов'язкову обсервацію і самовільно залишили центр. Вони пояснили, що повернуться до себе додому і вже там будуть дотримуватися самоізоляцію", - повідомили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києво-Печерській лаврі – масовий спалах коронавірусу: 30 московських попів інфіковані

Всі втікачі роз'їхалися по домівках. Більшість з них - жителі заходу країни, а також - Дніпропетровської області. Херсонські поліцейські передали інформацію про порушників у відділи поліції за місцем проживання зазначених громадян для подальшого контролю за виконанням ними умов самоізоляції.

Відносно 15 порушників режиму обсервації працівники поліції склали адміністративні протоколи за ст.44-3 "Порушення правил щодо карантину людей" КоАП. Тепер їм загрожує штраф від 17 тис. гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити