image
 |  2 22 Березня 2020 | 18:58

В Італії – 5 тисяч апаратів штучного дихання, в Німеччині – 25 тисяч. В Україні – 620 штук (ВІДЕО)

В Італії – 5 тисяч апаратів штучного дихання. В Німеччині – 25 тисяч, замовили ще 10 тисяч. Для України, як вчора у своєму відеозверненні повідомив президент, теж замовили 10.

Щоправда, не десять тисяч, навіть не десять сотень чи й десятків, а просто 10 штук апаратів штучного дихання замовили для цілої України, наразі кількість апаратів на всю країну становить 620 штук, – інформує видання Резонанс.

"Вчора їздив до Франківська хотів закупити дезінфікуючий розчин для церкви – зеро. Ніде немає і ніхто не знає, де воно є, як і маски. Натомість телевізор не перестає оголошувати: не переживайте, ми готові до епідемії", – цитує видання одного з дописувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любомльське ТМО пpосить земляків пpо допомогу у пpидбанні апарату штучної вентиляції легень

"В Італії – 5 тисяч апаратів штучного дихання. В Німеччині – 25 тисяч, замовили ще 10 тисяч. Для України, як вчора у своєму відеозверненні повідомив президент, теж замовили 10., щоправда, не десять тисяч, навіть не десять сотень чи й десятків, а просто 10 штук апаратів штучного дихання замовили для цілої України, наразі кількість апаратів на всю країну становить 620 штук.

Про що може йти далі мова…. стає просто страшно… Будемо надіятись на те, що наша влада не опустить руки і зробить все для українського народу, а кількість апаратів збільшиться!" – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ховатимуть правду? У Волинській ОДА заборонили лікарям коментувати ситуацію щодо коронавірусу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити