image
 |  5 11 Травня 2021 | 22:44

В Італії жінці випадково ввели шість доз вакцини проти коронавірусу

У Тоскані 23-річній жінці помилково ввели шість доз вакцини проти COVID-19 Pfizer.

Як повідомила спікерка лікарні, в якій це сталося, Даніелла Джанеллі, пацієнтку виписали наступного дня, оскільки вона добре почувалася та не мала супутніх захворювань, - передає Суспільне з посиланням на CNN.

Однак, лікарі планують продовжити спостерігати за станом дівчини.

Речниця лікарні також розповіла, що планується провести внутрішнє розслідування, однак вважає, що це могла бути ненавмисна "людська помилка".

В Італії поступово знижується кількість нових випадків захворювання: 8 травня в країні було 10 тисяч нових хворих, 9 травня — 8,2 тисячі. 28% італійців вже отримали першу дозу вакцини, а 12% — обидві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побив автівку та вибив вікна у будинку: в селі під Луцьком чоловік напав на людей (ФОТО)

Що відомо:

Нагадаємо, що гендиректор ВООЗ Тедрос Гебреісус заявив, що пандемія COVID-19 спричинила більшу "масову травму", ніж Друга світова війна.

У ВООЗ заявили, що останні дані, які надають уряди країн світу, свідчать про те, що темпи поширення COVID-19 та смертність від захворювання у світі посилюється. Також у ВООЗ вважають, що пандемія коронавірусу не закінчиться до кінця 2021 року.

Американські вчені сумніваються у можливості досягти колективного імунітету проти COVID-19.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити