image
 |  0 16 Березня 2018 | 13:15

В Іваничах проведуть громадське обговорення створення центру реабілітації наркозалежних

20 березня 2018 року в сесійній залі Іваничівської районної ради відбудеться громадське обговорення щодо приміщення старої лікарні в якому хочуть облаштувати центр реабілітації наркозалежних.
Про це інформує власкор Волинь UA.
Ініціювала обговорення Президія районної ради та мешканці селища.
Напередодні до районної звернулися представники громадської організації «Територія життя» з проханням передати в оренду колишнє приміщення інфекційного відділення ЦРЛ. Там планують створити центр реабілітації наркозалежних.
Думки щодо доцільності такого рішення розділилися. Саме тому розгляд його питання  включили в порядок денний другого пленарного засідання 24-ї сесії районної ради. А напередодні проведуть громадське обговорення за участі всіх охочих.
Частина мешканців, які проживають поблизу колишнього приміщення інфекційного відділення, занепокоєні, що колишні наркозалежні житимуть по-сусідству. В цей же час, громадська  організація «Територія життя» має серйозні наміри і досвід для  реабілітації залежних. А також планує облагородити  приміщення, яке між іншим, роками облогує і збирає неблагополучну молодь селища.
Долю приміщення вирішить громадське обговорення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити