image
 |  2 19 Грудня 2017 | 09:41

В Іваничах змагалися ветерани гри в шахи  

У читальному залі Іваничівської центральної бібліотеки зібралися ветерани гри в шахи аби позмагатися та вшанувати пам'ять  шахіста Василя Бика.
Про пише газета «Колос».
Продовжуючи добрі традиції їх наставника відомого в районі історика та шахіста Василя Бика, самотужки організували завершальний у цьому році, передноворічний, турнір. Серед учасників: Олександр Чубукін, Віталій Гуменюк, Сергій Вавринюк, Андрій Клявзунік, Юрій Стуга та Петро Заєць. Суддівські обов’язки перейняв на себе досвідчений у цій справі Сергій Лойко.
Ігри відбувалися спокійно і професійно. За підсумками змагань, позицію переможця розділили Олександр Чубукін та Віталій Гуменюк. Вони набрали однакову кількість балів. За ними - Сергій Вавринюк.
На запрошення учасників прибув Олександр Бик, син метра шахів Василя Бика та депутат облради від ВО «Свобода». Він привітав усіх гравців та подякував за продовження славних традицій батька.
На думку ветеранів цієї гри, шахи - це випробування волі, нервів та психології. Кожна гра в них порівнюється з підйомом на гору, коли людина повинна, в першу чергу, здолати себе, а потім суперника. Сподіваються, що в рядах гравців з’являтиметься більше молоді. Адже розвиток власного мислення - один із важливих факторів здорового способу життя та успіху.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити