image
 |  0 26 Січня 2018 | 12:44

В Іваничівському ДРАЦС відтепер можна проставити апостиль

Електронний сервіс з проставлення апостилю діє і у Іваничівському районному відділі державної реєстрації актів цивільного стану. Тож громадяни не мусять витрачати зайві кошти на послуги фірм-посередників.
Про це інформує кореспондент Волинь UA.
Кожен може звернутись до відділу ДРАЦС за місцем знаходження і отримати за 2 робочих дні вже апостильовані документи. Вартість послуги для фізичних осіб складає 51 грн. та 85 грн. для юридичних осіб.
До оригіналу документа, на якому необхідно проставити апостиль, треба долучити квитанцію про оплату послуги або документ, що підтверджує право на звільнення від оплати. Працівник відділу ДРАЦС сам в електронному сервісі заповнить для Вас заяву, відсканує усі необхідні документи та відправить їх для розгляду до бек-офісу Міністерства юстиції України.
Про надходження апостиля або відмови у його проставленні за результатами розгляду документів працівник фронт-офісу повідомить заявника в телефонному режимі.
Також проставити апостиль можна,  перебуваючи за кордоном, надіславши заяву поштовим зв’язком.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити