image
 |  4 18 Лютого 2018 | 07:46

В Ізраїлі врятували півсотні туристів із України (ВІДЕО)

В Ізраїлі в суботу врятували від повені 50 українських туристів, які прямували до Єрусалима. Про це 18 лютого 2018 року повідомляє сайт «Українська правда». [embed]https://www.facebook.com/mikhael.zingerman/videos/1731301870224314/[/embed] Про це повідомив у Facebook прес-секретар поліції Ізраїлю Міхаель Зінгерман.
Підрозділи рятувальників поліції Ізраїлю і патрульної поліції врятували сьогодні вранці 50 туристів-громадян України, які прямували до Єрусалиму, - написав він.
Через повінь, що сталася в результаті сильного дощу в районі Мертвого моря, автобус із туристами не зміг продовжувати рух. Вода продовжувала підніматися.
Поліцейські, які прибули на місце, вжили всіх необхідних заходів і евакуювали громадян України з автобуса. Постраждалих немає, - зазначив прес-секретар.
За його словами, туристи були перевезені до найближчого торгового центру і перебувають у цілковитій безпеці. Зінгерман також виклав відео рятувальної операції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити