image
 |  5 2 Листопада 2017 | 09:08

В Луцькій міськраді – «безпрєдєл» і беззаконня, – Микола Федік

Сьогодні, 2 листопада 2017 року, на початку пленарного засідання позачергової 33-ї сесії Луцької міської ради виступили представники ряду фракцій, не згідні з її «авральним» проведенням.

Про це повідомляє наш власкор.

Виступаючі зокрема висловили незгоду зі скликанням сесії та розглядом за рішенням суду питання про поновлення на посаді та одночасним звільненням (про що в рішенні суду не йдеться) колишнього секретаря Луцької міської ради Юлії Вусенко.

Зокрема лідер луцької «Свободи» Микола Федік заявив, що в місті та сесійній залі діється «безпрєдєл» і беззаконня. Це, на його думку, стосується порушень чинного законодавства та регламенту міської ради, які мали місце під час скликання, а також порушень, які мали місце при попередньому розгляді питання та його внесенні на розгляд пленарного засідання.

На завершення голова фракції ВО «Свобода» в Луцькій міській раді закликав колег не брати участь в засіданні, де грубо нехтуються норми чинного законодавства та регламенту. Тож сесійну залу покинули депутати фракцій ВО «Свобода», «Самопоміч», БПП «Солідарність», «Народний контроль».

У своєму коментарі нашому журналісту Микола Федік додав:

«Можна було би це все списати на звичайний бардак, але я переконений, що це чергові колуарні ігри з метою зберегти себе коханих при владі будь-якою ціною, навіть, якщо при цьому потрібно порушувати закон. Політична доцільність, яка суперечить законодавству, стала системною у Луцькій міській раді, мета виправдовує засоби, а мета одна - залишитися при владі будь-якою ціною. Вважаю, що такі дії делегетимізують керівництво Луцької міської ради, та й більшість міської ради».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити