image
 |  187 18 Серпня 2024 | 10:03

В Луцький зоопарк та Окольний замок можна придбати єдиний квиток

У Луцьку буде можливість придбати єдиний квиток, який дасть змогу відвідати за зниженою вартістю дві локації – Луцький зоопарк та Окольний замок

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Луцького зоопарку, пише ВолиньUA

"У цей вихідний на порозі осені ми до вас – із гарною новиною. Бо у співпраці з Луцька міська рада два комунальні підприємства міста пропонують охочим пізнати туристичні цікавинки Луцька можливість придбати єдиний квиток. Він дає змогу відвідати за зниженою вартістю дві локації – наш зоопарк та Окольний замок.

Ця ініціатива реалізується, аби збільшити привабливість та відвідуваність таких дійсно чудових неповторних і різноманітних місцин, які є окрасою обласного центру Волині та, водночас, дозволять і дітям, і дорослим глибше пізнати природнє різноманіття нашої планети та зануритися у величну історію древнього міста, якому лише відповідно до офіційної дати – f; 939 років.

Ці квитки можна придбати на касах Луцького зоопарку та Окольного замку. Вартість дитячого – 100 гривень, дорослого – 200. Він суцільний, з обох сторін є стрічка контролю, яку почергово відривають при вході на локації контролери.

Такий квиток можна придбати не тільки собі, а у подарунок. Бо ж ви знаєте, що найкраще гроші конвертувати у гарні спогади.

Однак – вже на старті ініціативи просимо не зловживати нею. Бо якщо стрічки контролю не буде, то квиток, звичайно, є використаний. І жодних суперечкок у стилі «так було» чи «може, десь відірвалося» ми не підтримуватимемо. Вхід на території Луцького зоопарку та Окольного замку можливий лише за наявності корінців, відриваnи які мають право лише контролери.

Одразу також уточнюємо, що це – пробний варіант. Маємо спільно із Окольним заvком тисячу таких квитків зі зниженою вартістю. І віримо, що швидко продамо їх та замовимо нову партію. Бо Луцьк, безперечно, – приємне відкриття. А за єдиним квитком у вас є можливість відвідати зі знижкою дві з його кращих туристичних локацій.

І нагадуємо, що місце найкомфорнішого відпочинку на природі у межах міста – Луцький зоопарк – працює без вихідних з 10:00 до 20:00 (каси – до 19:00). Приходьте!"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити