image
 |  2 27 Квітня 2020 | 19:38

В Луцькому зоопарку повідомили, на що витратять зібрані благодійні пожертви

Зібрані посередництвом благодійної скриньки кошти в Луцькому зопарку в ускладнений карантинними заходами час витратять на пальне, щоб довозити працівників підприємства на роботу і додому та забезпечувати щоденне життя-буття наших підопічних.

Про це написали на своїй сторінці в мережі Фейсбук працівники Луцького зоопарку.

"Безмежно вдячні усім, хто нас підтримує зараз і робив це раніше. Повідомляємо, що нещодано відкрили опломбовану ще 31 серпня 2018 року скриньку, куди ви, наші шановні відвідувачі, кидали посильну для вас суму на розвиток зоопарку. Результат - 23 766 гривень!

Їх витратимо у цей ускладнений карантинними заходами час на пальне, яке нам вкрай необхідне для того, щоб довозити працівників підприємства на роботу і додому та забезпечувати щоденне життя-буття наших підопічних", - йдеться в дописі.

У колективі зоопарку наголошують, що для них важлива кожна кожна гривня вашої підтримки.

"Тому для охочих допомогти нам зараз, коли КП "Луцький зоопарк" не має жодної гривні власних надходжень, надаємо розрахунковий рахунок для благодійної допомоги підприємству, що забезпечує діяльність місця найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста:

UA 883034400000026003055404511 у КБ "Приватбанк".

Сподіваємося, що у травні карантинні заходи послаблять і ми таки зустрінемося у нас на території", - додають у колективі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світязь перетворюється в пустелю? (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити