image
 |  2 12 Вересня 2022 | 15:17

В Луцьку замінили 100 метрів аварійних трубопроводів (ФОТО)

Протягом серпня у Луцьку замінили близько 100 метрів аварійних трубопроводів.

Про це інформують у ДКП "Луцьктепло".

Із завершенням липня і періоду зупинки котельні на вул. Карбишева, 2 згідно графіка профілактичних ремонтних робіт, основний масив робіт із заміни найбільших аварійних ділянок мереж було завершено. Проте і в серпні аварійним бригадам підприємства вистачало роботи.

Так, на просп. Молоді, 6а було ліквідовано витік на тепловій мереж, що з’єднує центральні теплові пункти на просп. Молоді, 4 та 10 та через яку надаються послуги для будинку на просп. Молоді, 6а.

Роботи із заміни аварійної ділянки мереж опалення та гарячого водопостачання було виконано на вул. Загородня, 4-6-8, де витік стався на ділянці мережі від теплової камери до будинку на вул. Загородня, 4 під дорогою.

Подібний витік було ліквідовано і на вул. Федорова, 2а, де аварійній бригаді довелося замінити чотири труби централізованого опалення та постачання гарячої води від теплової камери до вводу в житловий будинок.

Аварійну ділянку теплової мережі діаметром 108 мм було замінено на просп. Соборності, 13. Заміну цієї аварійної ділянки, виявленої після ліквідації витоку на магістральному трубопроводі поблизу, було виконано у два етапи, а загалом було замінено понад 50м мережі.

В тепловій камері на просп. Відродження, 18 виконувалися роботи із заміни аварійних труб в межах камери та сальникових компенсаторів. На період проведення робіт, які виконувалися у два етапи: спершу на подавальній, а потім на зворотній лінії, подачу гарячої води було тимчасово припинено від ЦТП на вул. Січова, 3а.

Заміну аварійної ділянки мережі виконано на розі просп. Соборності та вул. Чорновола. Тут замінено зношені трубопроводи діаметром 325 мм протяжністю 48 м. Нагадаємо, що впродовж попереднього опалювального сезону на цій ділянці виконувалися локальні роботи з ліквідації витоку. Нині ж, впродовж міжопалювального періоду, було прийнято рішення про заміну усієї аварійної ділянки мережі.

Поряд з цим тривають роботи з монтажу вузлів комерційного обліку теплової енергії, які ДКП «Луцьктепло» встановлює у житлових будинках для забезпечення 100% обліку спожитого тепла. На кінець серпня таких було встановлено 44.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити