image
 |  2 19 Вересня 2018 | 05:44

В обласній раді відкрилася виставка картин Іванни Дацюк (ФОТО)

В її доробку твори на скіфську та слов'янську тематику, портрети відомих історичних постатей та зображення міфічних персонажів.
Про це "ВолиньUA" повідомляє прес-центр облради. 
Дівчина каже, що своїм мистецтвом хоче показати глибину української культури, ті часи, звідки починалося наше коріння.  "Багато вивчаю. Особливо про те, де хороше, а де - погане, щоб не зобразити бува поганого на полотні", - ділиться Ірина Дацюк. 
Художниця зростала в творчій родині. Її  мама - відомий на Волині скульптор Ірина Дацюк. Дівчина з дитинства  любить живопис, особливо - портрет. До досконалості  техніки додається глибоке знання анатомії людини, якою Ірина  захоплюється на рівні з мистецтвом.
Привітати з хорошою виставкою художницю прийшов заступник голови обласної ради Роман Карпюк та передав вітання від голови облради Ігоря Палиці. "Ви маєте від своєї мами    найкращі якості. У ваших роботах відчувається хороший смак, базова освіта  та  неймовірний талант. Бажаю побільше натхнення творити добро", - додав Роман Карпюк.











 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевтілення: у Луцький зоопарк завітала осінь (ФОТО)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити