image
 |  5 28 Червня 2021 | 13:26

В обласному центрі Волині обговорили співпрацю Церкви і держави в новому Луцькому районі

Голова Луцької РДА Володимир Кец провів зустріч із десятьма благочинними колишніх Горохівського, Ківерцівського, Луцького та Маневицького та Рожищанського р-нів.

Про це інформує Луцька РДА.

Учасники обговорили ряд важливих питань щодо співпраці Церкви і держави в новому Луцькому районі, а також відзначення 25-ї річниці Конституції України та 30-ї річниці незалежності України, участь молоді в релігійному житті громади та ідейно-патріотичне виховання через церковно-релігійні заходи, проблему наркоманії серед молоді, дотримання карантинних обмежень, пов’язаних із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, під час богослужінь у храмах району тощо.

Горохівський благочинний протоієрей Андрій Сидор повідомив інформаційній службі єпархії, що це була перша зустріч у такому форматі, вона відбулася з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла й надалі планується продовжити спілкування влади району та духовенства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, у яких жахливих умовах живуть діти складних сімей на Волині (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити