image
 |  4 6 Березня 2020 | 19:24

В одеському храмі побилися два священики (ВІДЕО)

В одеському соборі кафедральному соборі Різдва Христового два священики влаштували бійку, в якій взяли участь парафіяни.

Про це повідомляє одеський інформаційний ресурс «Думська».

Як пише видання, священика Віталія Сеніка відлучили від церкви, після чого між ним і представниками єпархії Православної церкви України розпочався конфлікт, який 3 березня переріс у бійку.

За словами джерела, між представниками Одеської єпархії Православної церкви і колишнім священиком Сеніком є домовленість, що єпархія проводить служби в 8:30 і 16:00, а прихильники Сеника — в інший час.

«Коли ми прийшли на вечірню службу, приблизно в 16:00, то побачили, що Сенік, переодягнений в рясу, щось читає, — розповідає представник ПЦУ. — Йому зробили зауваження, зав'язалася словесна перепалка, яку знімала одна з парафіянок, що не сподобалося дружині Сеніка».

За словами прес-служби ПЦУ, дружина священика вдарила парафіянку, а та її відштовхнула. Після чого Сінник кинувся на цю жінку і повалив її на підлогу. За жінку, яка впала, заступився колишній староста храму, але Сенік почав бити його у відповідь по обличчю, після чого у бійку вплуталися інші парафіяни.

Як розповідають представники єпархії, на місце події викликали поліцію.

Відео бійки на своєму You-Tube опублікував користувач Руслан Кошурба. В описі до відео йдеться:

«В Одесі священики влаштували бійку прямо в храмі ПЦУ. Причина банальна: не поділили владу. Колишній настоятель храму не погодився з рішенням нового правлячого архієрея від ПЦУ, який усунув його від керівництва храмом і приходом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московського попа на Рівненщині СБУ підозрює в продажі зброї (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити