image
 |  2 24 Листопада 2018 | 17:22

В Одеському суді - масова бійка за участі «тітушок»

У Приморському районному суді Одеси під час судового засідання між двома групами підтримки учасників процесу виник конфлікт, який переріс у бійку. Про це повідомляє поліція Одеської області. 

Про це пише Варта 1

Правоохоронці втрутилися у ситуацію, щоб принити конфлікт. У підсумку було затримано 49 учасників конфлікту, вони усі доставлені до Портофранківського відділення поліції для встановлення обставин події. 

У відділку встановили, що більшість затриманих – мешканці інших регіонів України. Зараз правоохоронці встановлюють, з якою метою чоловіки прибули до Одеси. 

 Радник керівника поліції Одещини Руслан Форостяк повідомив, що судове засідання, на якому виникла бійка, стосувалося земельних ділянок у курортному селищі Затока.

“Активісти”, які брали участь у конфлікті, намагалися влаштувати безлад і зірвати засідання. 

“Цікаво, що одна зі сторін судового процесу витрачає значні ресурси не тільки на адвокатів, а на подібні “заходи”, вважаючи, що це є дійсно дієвим інструментом відстояти свою позицію, не соромлячись запрошувати “тітушню” з інших областей. Виявляється, є дійсно ті, що в це ще вірять”, – написав Форостяк. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На СТО у Луцьку була бійка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити