image
 |  16 6 Листопада 2019 | 17:16

В одній із луцьких шкіл батьки хочуть створити новий освітній простір

Для учнів луцької школи № 12 хочуть створити новий освітній простір, в якому дітям буде цікаво не просто перебувати, а й вчитися. Для цього планують купити модульні м’які меблі, модульні столи та інтерактивні дошки.

Автором даного Громадського проєкту є Іванна Романюк. Кожен бажаючий може підтримати ініціативу за посиланням. ТУТ.

Метою проєкту є створення цікавого, привабливого освітнього простору для школярів. А також підвищення рівня знань дітей, зацікавлення до навчання.

Необхідність даного проекту обумовлена недостатньою кількістю розвиваючих елементів для учнів школи, зацікавленністю батьків та адміністрації школи в ефективному та корисному розвитку дітей у різних напрямках. Створення альтернативних дитячих куточків в школі №12 спрямовані на розвиток креативного мислення учнів школи. Даний проект покращить естетичний вигляд холів у ЗОШ.

Очікувані результати від реалізації проекту:

-Створення комфортного середовища для учнів школи;

-Надання естетичного вигляду холам навчального закладу;

-Забезпечення розвивально-ігрових умов та зняття психо-емоційного навантаження в учнів школи;

-Підвищення рівня знань дітей.

Переваги і обґрунтування пропонованого рішення:

Встановленням модульних меблів, що вказані у даному проекті, ми зможемо вирішити відразу декілька проблем. А саме: покращити умови для розвивально-ігрового середовища школярів, надати більш естетичного вигляду коридорам та холам у школі. Наповнення холів дозволить під час перерви дітям відпочивати та зняти психологічне навантаження.

Закуплене обладнання змінить сам принцип навчання. Дасть можливість розвитку, зацікавлення та нового ставлення дітей до навчання.

Для реалізації проєкту потрібно – 249 тисяч гривень.

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити